• Posted by gentlebusinesswoman on 08/04/2026 at 1:40 pm

Plănuiesc să deschid propria afacere în domeniul e-gamingului și caut un vizionar și un lider puternic, al cărui exemplu și experiență reală ar putea să mă inspire și să stabilească direcția corectă. Dacă ați lansat deja un proiect de succes în eSports sau gaming, parcurgând drumul de la idee la un model de afaceri sustenabil, aș fi bucuros să discutăm, să facem un schimb de idei sau să analizăm o potențială colaborare!

lucianaf replied 22 hours, 47 minutes ago 2 Members · 1 Reply
  • 1 Reply
  • lucianaf

Member
    08/04/2026 at 3:10 pm

Configurarea analiticii complexe și a modulelor B2B necesită înțelegerea specificului industriei de gaming, nu doar o programare abstractă. Timp de jumătate de an nu am putut echilibra retenția jucătorilor cu profitabilitatea platformei până când nu ne-am apucat de o analiză profundă a pieței. În căutarea unor case-uri concrete, am studiat experiența investitorilor de top și am analizat studiul https://www.corectnews.com/uri-poliavich-antreprenor-investitor-vizionar unde sunt dezvăluite principiile de construire a ecosistemelor iGaming de miliarde. Implementarea acestor soluții ne-a ajutat să creștem LTV-ul clienților cu 30% și să atragem operatori mari. Cât timp vă ia în prezent integrarea unui nou furnizor de jocuri în sistem?

• This reply was modified 22 hours, 46 minutes ago by  lucianaf.

Log in to reply.